2021'de en çok aranan tarifler

2021'de en çok aranan tarifler
2021'de en çok aranan tarifler

Çorba tarifleri, tatlı tarifleri, yemek tarifleri, salata tarifleri... 2021 yılının en fazla aranan tariflerini Lokmacığınız sizler için derledi. 2022'ye girmeden hemen önce mutfağın yolunu tutarak 2021'in en çok aranan tariflerini denemeye hazır mısınız? Bu listede size en uygun tarifi seçin ve harekete geçin!

Her yıl bitiminde o yıl içerisinde en fazla nerelerin arandığını, nelerin merak edildiğini, nelerin paylaşıldığını merak etmek oldukça normal bir durum. Hal böyle olunca da biz de Lokmacığınız olarak mutfağın enlerini derleyelim dedik ve sizler için 2021'in en çok aranan tariflerini listeledik...

Güllaç tarifi

Ramazanın gülü güllaç, elbette ki 2021 yılında en çok aranan tariflerden biri. Buna şaşırdık mı? Her yıl ramazan ayında sofraları süsleyen ve son derece sevilen tatlı tariflerinden biri olan güllaç, bu senenin de yıldızıydı... Senede yalnızca bir ay akıllara düşen güllaç bu ünü sayesinde tüm yıl içinde en çok aranan tariflerden biri olmayı bu sene de başardı.

Soğuk baklava nasıl yapılır?

Bu sene fıstıklı baklava mı? Cevizli baklava mı? Kavgasını sona erdirerek tüm sofralarda liderliğini ilan eden soğuk baklava elbette ki bu senenin en çok tariflerden biriydi. Özellikle tüm yaz boyu genellikle de davet sofralarını süsleyerek kendinden söz ettiren soğuk baklavayı Lokmacığınızın tarifiyle evlerinizde yapmaya ne dersiniz?

Taco tarifi

Meksika mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan taco, ülkemizde nasıl bu yılın en çok aranan tarifleri arasına girmiş olabilir? Tabii ki de ünlü bir yemek programı sayesinde. Tortilla ekmeği ile hazırlanan taco ile Meksika mutfağından enfes bir lezzeti deneyimlemeye hazır mısınız?

Tulumba nasıl yapılır?

Yine bir ramazan klasiği ile karşınızdayız. İftar sofralarının en sevilen lezzetlerinden biri olan tulumba da 2021 yılının en sevilen lezzetlerinden biri olmayı başardı ve bu yılın en çok aranan tariflerinden biri oldu. Tulumbanın en leziz versiyonu için sizleri şöyle alalım!

Sufle tarifi

Çikolata severlerin aklını başından alan bir Fransız klasiği olan sufle 2021 yılında da en merak edilen tariflerden biri oldu. Kült bir lezzet olduğundan her dönemde popülerliğini koruyan sufle 2021 yılının en çok aranan tarifleri listesinde de üst sıralarda yerini korudu.

Galette nasıl yapılır?

Kıyır kıyır kurabiye hamurlarını aratmayan o kıvamıyla ve olağanüstü lezzetiyle Fransız mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan galette 2021'in en çok aranan tarifleri arasına girmeyi başardı. Henüz adını duymamış veya denememiş olanlara şiddetle tavsiye ettiğimiz galette, denemek için geç kaldığınız lezzetlerden biri olabilir.

Gulaş nasıl yapılır?

Macar mutfağının geleneksel lezzetlerinden biri olan macar gulaş, Macaristan'ın en geleneksel et yemeklerinden biri. Peki macar gulaş ülkemizde nasıl oldu da 2021 yılının en fazla aranan tariflerinden biri oldu? Yine popüler bir yemek programı sayesinde...

Çiğ köfte tarifi

Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan çiğ köfte, nereye ait olduğu hala cevaplanamayan en belirsiz sorulardan... Lakin çiğ köfte tarifi de hala en çok aranan tariflerden biri. 2021'in en çok aranan tarifleri arasında da yerini aldı!

Panna cotta nasıl yapılır?

Dünya mutfağının en kült lezzetlerinden biri bir İtalyan klasiği olan panna cotta. En sevilen sütlü tatlılar arasında ilk sıralarda yerini alan panna cotta, 2021 yılının da en çok aranan tarifleri arasındaydı.

Cızlama tarifi

Son derece basit malzemeli bir tarif olan cizleme bir diğer adıyla cızlama Kocaeli ve Bolu mutfağının en bilinen lezzetleri arasında. Fransız krepin Türk mutfağındaki en yakın arkadaşı cızlama ile tanışmaya hazır olun.