Şimdi avokado mevsimi: Birbirinden nefis avokadolu tarifler

Avokadolu tarifler
Avokadolu tarifler

Son yılların en popüler sebzeleri arasında gösterilen avokado ile aranız nasıl? Avokado severlerde, avokado ile arası pek de iyi olmayanlar da buraya! Bu başlık altında herkese göre bir şeyler var. Avokadolu tarifler söz konusu olduğunda oldukça kısır bir döngüde kalanlar ve sürekli aynı lezzetleri tüketenler hazır olsun. Birbirinden lezzetli ve farklı avokadolu tarifler Lokmacığınızda!

İÇİNDEKİLER

Avokadoyu genellikle tek başına tüketenler, salata tariflerinde değerlendirenler, smoothielerde ve bowl kaselerinde baş tacı edenler bu yazımızda aradıkları yeniliği bulmaya hazır olsunlar. En sevilen ve en popüler kış sebzelerinden biri olan avokadonun en leziz versiyonları için sizleri şöyle alalım...

Avokado nasıl olgunlaştırılır? Avokado nasıl yetiştirilir? Avokado nasıl filizlendirilir? Tüm bu soruların cevabını bulup ideal avokadoyu bulduk ama sıra geldi farklı avokadolu tarifler aramaya diyenler için bu kez Lokmacığınız kolları sıvadı! Ve birbirinden nefis avokadolu tarifleri sizler için bir araya getirdi.

Fırında pastırmalı avokado tarifi

Kahvaltı sofralarında farklı bir kahvaltılık tarif arayanlar buraya! Lokmacığınız buz kez sizleri heyecanlandıracak bir tarif ile özellikle de hafta sonu kahvaltılarına renk katmaya geldi. Pastırma, cheddar peyniri ve avokadonun bir araya gelerek ezberleri bozduğu bu tarifi denemeye var mısınız?

Avokado soslu somon ızgara nasıl yapılır?

Omega-3 açısından en zengin balık çeşitlerinden biri olan somonu alışılagelmişin dışında bir versiyonuyla denemeye ne dersiniz? Genellikle tek başına servis edilen ve tüketilen somon balığını bu kez avokado sos ile deneme vakti.

Avokadolu humus tarifi

Ortadoğu'nun en kült lezzetlerinden biri olan humusa farklı bir tat katmaya ne dersiniz? Avokado ve humusu aynı potada erittiğimiz bu tarifimizle klasik humus tarifinin pabucunu dama atmaya hazır olun. Yenilik Lokmacığınızdan, denemesi sizlerden!

Avokadolu kuru fasulye dürümü nasıl yapılır?

Antep'in nohut dürümüne sıkı bir rakibimiz var: Avokadolu kuru fasulye dürümü. 'Kuru fasulye ve avokadoyu bir araya getirmek gelse gelse senin aklına gelirdi Lokmacım' diyenler yine yanılmadı... Nohut dürümün en sıkı rakibi için sizleri şöyle alalım...

Cevizli toz biberli avokado tarifi

Kahvaltılık tarifler söz konusu olduğunda ezber bozmayı ne denli sevdiğimizi bizi takip eden okurlarımız iyi bilir... Cevizli toz biberli avokado tarifi de işte bizim için bu tariflerimizden biri. Sıcak simitleri hazırlayın! Çünkü hafta sonu kahvaltısında bandıra bandıra yiyeceğiniz o tarif Lokmacığınızdan!

Avokadolu soğuk çorba nasıl yapılır?

Sıcak yaz günleri epey geride kalsa da, yaz boyu içinizi ferahlatacak o soğuk çorbalar için önerilerimizi şimdiden yapalım... Avokadolu soğuk çorba tarifini, sıcaktan bunalacağımız yaz günleri için kaydetmeyi unutmayın!

Avokadolu unsuz şekersiz muffin tarifi

Unsuz şekersiz tariflerle arası iyi olanları heyecanlandıracak o tarif bizlerden, denemesi sizlerden! Kalorili kek tarifleri aksine, yedikçe sizlere vicdan azabı çektirmeyecek bu tarif için mutfağın yolunu tutma vakti gelmiş olabilir mi?

Avokadolu ezmeli kanepe tarifi

Kanepe tarifleri; kahvaltıların, beş çaylarının ve ara öğünlerin favorisi olarak her daim sofralarımızda yerini almaya devam edecek gibi görünüyor. Peki ya avokadolu ezmeli kanepe tarifleri? Avokadolu ezmeli kanepe tarifi sağlıklı atıştırmalıklar listenize bir yenisini ekleme vakti!