Müslüm filmine 21 milyon lira

Müslüm Gürses'in hayatını konu alan film 'Müslüm'
Müslüm Gürses'in hayatını konu alan film 'Müslüm'

Türk arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayatını anlatan film, 26 Ekim'de vizyona giriyor. Gösterim tarihi yaklaşan filmin hakkında birçok bilgi gelmeye başladı. Yapımcılar, başrollerini Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor’un paylaştığı “Müslüm” filmi için kesenin ağzını açtı. Filmin bütçesi 21 milyon lirayı buldu.

Müslüm Gürses'in hayatını konu alan filmin çekimleri birçok farklı ilde çekildi. Urfa'da başlayan film Adana'da sonlandı. Filmin kadrosunda, Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can gibi usta isimler yer alıyor.

'Ayla' filminin yapımcısı Mustafa Uslu ve yapımcı Nuri Yıldırım tarafından gerçekleştirilen projenin senaryosunu Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi yazarken yönetmen koltuğunda KETCHE (Hakan Kıravaç) yer alıyor.

Film, 26 Ekim'de vizyona giriyor.
Film, 26 Ekim'de vizyona giriyor.

Gişe hedefi 4 milyon

Çekimleri yaklaşık bir yıl süren filmin yapımcısı Mustafa Uslu'nun projeden çok memnun olduğu söyleniyor. Yapım şirketi, bu filmle en az 4 milyon seyirciye ulaşmayı hedefliyor. 'Ayla' filmi ile aynı yapımcı 5 milyon 588 bin gişe rakamına ulaşmıştı.

Şahin Kendirci, Taner Ölmez, Timuçin Esen Müslüm karakterini canlandıracak oyuncular.

Filmin maliyet tam 21 milyon Lira

Türk arabesk hayranları tarafından 'Baba' lakabı ile tanınan usta sanatçı Müslüm Gürses'in hayatını anlatan ''Müslüm'' filmi, 26 Ekim'de vizyona giriyor. Müslüm Gürses'in çocukluğundan itibaren anlatılmaya başlanan filmde 'Müslüm' karakterini bir çok farklı isim canlandırıyor. Başrolde ise Timuçin Esen yer alıyor. Kadro açısından da iddialı olan filmin bütçesi de 21 milyon lira olduğu ortaya çıktı.

İşte Müslüm filminin fragmanı

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >